Kdy se vám vyplatí koupě a kdy pronájem mobilních skladových hal

hala

Potřebujete dočasně uskladnit zboží v době, kdy ve vaší firmě probíhá modernizace nebo rekonstrukce? Pak je pro vás nejlepším řešením krátkodobý pronájem mobilní haly. Jestliže ji však budete využívat pravidelně po několik let nebo dokonce celoročně, vyplatí se vám její koupě.

Díky plachtovým halám rychle a flexibilně navýšíte kapacitu svých skladovacích prostor, aniž abyste museli ztrácet čas terénními úpravami nebo vyřizováním stavebního povolení. Mobilní haly snadno sestavíte i demontujete a můžete si vybrat takové rozměry, které budou vyhovovat vašim požadavkům.

Kdy si vystačíte s pronájmem plachtové haly?

Hledáte způsob, jak na přechodnou dobu uskladnit zboží během modernizace skladu? Budete stěhovat svoji firmu a hledáte dočasné výrobní prostory? Přemýšlíte, kde uchovávat stavební materiál během rekonstrukce? Pronájem mobilní haly vám umožní pružně reagovat na nečekané či neobvyklé situace a rychle zvýšit kapacitu skladovacích prostor. Kromě hal si můžete pronajmout i veškeré potřebné příslušenství, jako je osvětlení, vytápění či klimatizace.

Pokud si mobilní halu pronajmete, postaráme se za vás o její sestavení, demontáž a skladování v době, kdy ji nepoužíváte.

Kdy investovat do nákupu mobilní skladovací haly?

Přemýšlíte, kde uchovávat rozměrné vybavení, které momentálně nepoužíváte? Potřebujete pravidelně uskladnit větší objem sezónního zboží? Při dlouhodobém využívání už se vám vyplatí investice do kvalitní plachtové haly, která je odolná proti sněhové zátěži a všem povětrnostním vlivům včetně bočního nárazového větru a můžete ji tak využívat po celý rok. K prodeji nabízíme i mobilní haly bez bočního opláštění, které můžete použít například pro zastřešení firemního parkoviště.

Najdeme pro vás řešení na míru

Nejste si jistí, jestli zvolit prodej nebo pronájem skladovací haly? Kontaktujte nás a společně přijdeme na to, jaké řešení je pro vás nejvýhodnější.

Zpět do obchodu