Průvodce výběřem skladové haly nebo velkostanu

skladovaci-hala

Kompaktní průmyslové stany se hodí především k trvalému či dočasnému uskladnění menšího objemu zboží. Velké mobilní haly s nastavitelnou délkou pak můžete využít ke skladování rozměrných předmětů nebo k zastřešení veškerého vybavení své firmy během stěhování nebo rekonstrukce.

Mobilní plachtové haly a stany slouží zejména k uskladnění zboží, pro které momentálně nemáte volnou kapacitu ve zděných prostorech. Montáž velkostanů i hal je snadná a rychlá a navíc k ní nepotřebujete stavební povolení.

Plachtové haly nabízejí dostatek místa i flexibilitu

Díky jejich velkému objemu můžete haly využít nejen jako skladovací prostory, ale i jako dočasnou provozovnu nebo výrobnu během rekonstrukce stávající infrastruktury. Stejně tak se velké plachtové haly hodí i ke krátkodobému uskladnění zboží a veškerého firemního vybavení během stěhování.

Haly bez bočního pláštění využijete nejen na firemních akcích

Menší plachtová hala či stan bez vypláštěných bočních stěn může být využita jako předváděcí a prodejní stánek na výstavách a dalších akcích pro veřejnost. Velké haly bez bočního pláštění se výborně hodí například k zastřešení firemních parkovišť nebo předváděcích ploch v autosalonech. Využít je můžete i pro dočasné skladování zboží při vykládání z nákladního automobilu.

Skladové stany

Kromě skladování menšího objemu zboží můžete průmyslové stany používat i pro sezónní maloobchodní či velkoobchodní prodej. Velkostany vám vytvoří i vynikající zázemí při pořádání firemních akcí a při prezentaci vaší společnosti na veletrzích nebo sportovních či kulturních událostech.

Vyberte si to pravé řešení

Mobilní haly i skladové stany si u nás můžete nejen zakoupit, ale i pronajmout. Kontaktujte nás a společně najdeme to pravé řešení, jak co nejefektivněji zvýšit kapacitu vašich firemních prostor.

Zpět do obchodu