Moderní a praktické řešení pro kryté prostory: plachtové haly

Potřebujete rychle a levně získat krytý prostor pro různé účely? Pak byste měli zvážit tento typ konstrukce jako ideální alternativu k tradičním halám. Jedná se o lehké, mobilní a flexibilní stavby, které se skládají z ocelového rámu a pevné PVC plachty. V tomto článku vám představíme některé z výhod tohoto řešení a doporučíme vám společnost, která se zabývá jejich výrobou, prodejem a pronájmem v České republice.

Multifunkčnost

Tento typ konstrukce lze použít pro různé účely, jako jsou skladiště, výrobní prostory, garáže, hangáry, prodejní stánky, sportovní areály, zemědělské seníky, stáje, dílny, rekreační objekty a další. Tyto stavby se dají také snadno upravit podle potřeb zákazníka pomocí různých příslušenství, jako jsou klimatizace, osvětlení, podlahy, okna, dveře atd. Tyto stavby jsou tedy vhodné pro různorodé aktivity a požadavky.

Maximální využití prostoru

Tento typ konstrukce má samonosnou konstrukci bez podpůrných sloupů nebo trámů ve vnitřním prostoru. To umožňuje maximálně využít celou plochu stavby bez omezení. Tyto stavby mají také vysokou nosnost střechy a bočních stěn, což umožňuje ukládat těžké nebo objemné materiály nebo zařízení. Tyto stavby tedy nabízejí velký a efektivní prostor pro vaše potřeby.

Odolnost a životnost

Tento typ konstrukce je vyroben z kvalitních materiálů, které zaručují jeho pevnost a odolnost proti povětrnostním vlivům. Ocelová konstrukce je povrchově upravena žárovým zinkováním, což ji chrání před korozi a prodlužuje její životnost na více než 50 let. PVC plachta je vyrobena z odolného technického textilu s gramáží 650-900 g/m2, který je nepromokavý, UV-stabilní a odolný proti plísni a ohni. PVC plachta má také dlouhou životnost více než 25 let. Tento typ konstrukce je tedy trvanlivý a spolehlivý.

Nízká cena a možnost pronájmu

Tento typ konstrukce je cenově dostupnější než běžné haly, protože nevyžaduje nákladné stavební práce ani materiály. Tento typ konstrukce se také dá pronajmout na krátkodobé nebo dlouhodobé období podle potřeb zákazníka. Pronájem tohoto typu konstrukce je výhodný zejména pro sezónní nebo jednorázové akce nebo projekty. Tento typ konstrukce tedy šetří váš čas i peníze.

Kde si pořídit nebo pronajmout tento typ konstrukce?

Pokud si chcete pořídit nebo pronajmout tento typ konstrukce, neváhejte se obrátit na naši firmu. Zabýváme se výrobou, prodejem a pronájmem tohoto typu konstrukce v České republice. Nabízíme tento typ konstrukce různých rozměrů, tvarů a barev, které splňují vysoké standardy kvality a bezpečnosti. Také poskytujeme kompletní servis, od poradenství a návrhu stavby, přes montáž a demontáž, až po záruční a pozáruční servis. Pokud máte zájem o tento typ konstrukce, kontaktujte Argoservis a zjistit více informací.

Zpět do obchodu