Průvodce výběrem plachtové haly

Rozměry plachtové haly

Naše mobilní haly vynikají kvalitním zpracováním a flexibilitou. V naší standardní nabídce najdete lehké montované haly o šířce 10, 12 či 15 metrů a k dlouhodobému pronájmu nabízíme i plachtovou halu se šroubovanou konstrukcí a šířkou 20 nebo 40 metrů. Oba typy hal jsou 4 metry vysoké a jsou tudíž vhodné i pro skladování do výšky.

Podle svých aktuálních potřeb můžete délku všech nabízených modelů libovolně upravovat v 5metrových krocích.

 

Konstrukce plachtové haly

Díky mimořádně stabilní konstrukci a odolnému opláštění jsou všechny skladovací prostory z naší nabídky vhodné pro celoroční provoz.

 

S bočním opláštěním, nebo bez něj?

Mobilní skladovací haly nabízíme s bočním opláštěním z textilních plachet nebo z plastových panelů uložených do svislých profilů.

Zvolit můžete i variantu bez bočního opláštění, vhodnou například pro zastřešení parkoviště nebo prodejních či výstavních prostor.

 

Příslušenství plachtových hal

Veškeré modely šroubovaných i lehkých hal vám rádi vybavíme kazetovou podlahou i dalším příslušenstvím, jako je vytápění, klimatizace a osvětlení.

 

 

Plachtová hala 10x4m – nejmenší plachtová hala pro rychlé uskladnění

 

Skladová plachtová hala s masivní a velmi odolnou konstrukcí odolávájící síle větru do 100 km/h.

Montáž probíhá s pomocí stavební mechanizace. Doba montáže je závislá na rozsahu stavby a trvá cca 1 - 2 dny.  Modulová skladovací hala o šíři 10 m s délkou modulu 5 metrů, umožňuje využívat skladové prostory i pro skladování do výšky. Výška stěny je 4 metry. Mobilní haly si můžete pronajmout i včetně elektrického nebo plynového vytápění. Na přání je možné instalovat také vytápění na lehké topné oleje či klimatizaci.

Plachtová hala 12x4m – druhá nejmenší hala pro rychlé uskladnění

Plachtová hala s masivní a velmi odolnou konstrukcí, která se snadno a rychle montuje. - větší a velmi flexibilní mobilní hala  - modulový systém - kvalitní opláštění.

Modulová skladovací hala o šíři 12 m s délkou modulu 5 metrů, patří společně s halou o šíři 10 m, k menším typům, ale i ona umožňuje využívat skladové prostory i pro skladování do výšky. Výška stěny je 4 metry. Mobilní haly si můžete pronajmout i včetně elektrického nebo plynového vytápění. Na přání je možné instalovat také vytápění na lehké topné oleje či klimatizaci.

Plachtová hala 15x4m – dostatečně velká plachtová hala

Mobilní hala 15x4m je nejžádanější model a naše vlajková loď, kterou nabízíme k pronájmu. Tato skladovací hala má  odolnou konstrukci,která se snadno a rychle montuje. Modulová skladovací hala o šíři 15 m s délkou modulu 5 metrů, nabízí již skutečně velké skladové prostory a také možnost skladování do výšky. Výška stěny je 4 metry. Mobilní halu si můžete pronajmout i včetně elektrického nebo plynového vytápění. Na přání je možné instalovat také vytápění na lehké topné oleje či klimatizaci.

 

Plachtová hala 20x4m – profesionální skladovací prostory

Skladová mobilní hala 20x4m nabízí skutečně profesionální prostory, které ocení i ti nejnáročnější z vás. Tato hala  je určená pro dlouhodobý pronájem, protože má velmi masivní šroubovanou konstrukci.

Modulová skladovací hala o šíři 20 m s délkou modulu 5 metrů, nabízí bohaté skladové prostory a také samozřejmě možnost skladování do výšky. I zde je výška stěny je 4 metry. Mobilní haly si můžete pronajmout i včetně elektrického nebo plynového vytápění. Na přání je možné instalovat také vytápění na lehké topné oleje či klimatizaci.

 

Plachtová skladovací hala 40x4m – bez bočního opláštění

Tato skutečně obrovská hala bez bočního opláštění je určena pro speciální akce či příležitosti, kdy nejsou požadovány boční stěny nebo by boční stěny naopak zabraňovaly provozu. Ultra mega hala se umí proměnit v zastřešené parkoviště pro automobily, v profesionální sportoviště, které je v suchu i za nepříznivých podmínek, nebo vytvoří střechu pro velké tržiště či výstavu velkých uměleckých objektů. Již na první pohled vypadá majestátně, velkoryse a velmi reprezentativně. Má svoji váhu i pro firemní či kulturní akce, které se plánují v období nebo místech, kde se dá očekávat déšť.

 

Pronájem a prodej plachtových hal
Cena již od 85 Kč/m2 na měsíc

CTA-poptavkaZanechte nám svůj kontakt, ozveme se vám s kalkulací

Zpět do obchodu