Uzpůsobte mobilní skladovací halu svým potřebám pomocí pronajatého vybavení

hala_1

Při koupi či pronájmu plachtových hal nebo skladových stanů vám rádi zapůjčíme veškeré příslušenství, které budete k jejich využití potřebovat. Zajistit vám můžeme například vhodné podlahové krytiny, vytápění nebo osvětlení.

Skladové stany a mobilní plachtové haly jsou vynikajícím způsobem, jak rozšířit skladovací prostory vaší firmy. Ať už je plánujete využívat k jakýmkoliv účelům a v kteroukoliv roční dobu, můžeme vám k jejich osvětlení pronajmout halogenová svítidla či zářivky a v případě potřeby i záložní zdroj energie.

Jak mít v hale příjemnou teplotu po celý rok?

Plachtové haly můžete využívat nejen dočasně například během stěhování či rekonstrukce vaší firmy, ale i jako stálé skladovací prostory. Jejich pevná konstrukce je stabilní nezávisle na počasí a plachtovina je vyrobena z vysoce odolného materiálu, který si zachovává své funkční vlastnosti i během deště a sněhových přeháněk.

Jestliže budete používat mobilní haly i v chladném nebo naopak příliš horkém počasí, bude pro vás prioritou, abyste v nich dokázali zajistit stálou teplotu. Proto vám k pronájmu nabízíme i klimatizační systémy a několik druhů vytápění. Vybírat si můžete mezi zařízeními na elektřinu o výkonu 2,2-22 kW, plynovými přímotopy s výkonem 5-60 kW a agregáty na topné oleje o výkonu 60-200 kW.

Chystáte se na veletrh?

Jestliže chcete využít plachtovou halu, plachtové stany či průmyslové stany k firemní prezentaci na veletrzích a dalších akcích, můžete si od nás zapůjčit velkostan - například partystan s dekorativní přídavnou střechou typu pagoda.

Zpět do obchodu